Kjøpsbetingelser

KJØPSBETINGELSER

Betaling

Alle priser er i oppgitt i NOK inkl.mva. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden.

Ta kontakt med oss på telefon eller mail hvis du har spørsmål.

Vi på VRIMMEL samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Vi har et bredt utvalg av muligheter for at du skal kunne finne den betalingsløsningen som passer deg best til enhver tid.

Betaling med Visa/Mastercard

Vi aksepterer alle de vanligste Visa og Mastercard, som EuroCcard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene, for deg som ønsker å betale direkte når du handler. Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning. All kortinfo blir håndtert av Nets og videresendt til din kortutsteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3D Secure så må du i tillegg gjennom bankid verifisering. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysinnger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss gjør du en 100% sikker handel. 

Faktura & delbetaling & Vipps

Ved betaling av faktura, blir fakturaen din utstedt ved forsendelse av varen. Betalingsfristen fremgår av fakturaen, og er på14 dager fra mottak av varen. Du har og et valg om delbetaling av din ordre, alt dette via AfterPay Faktura.

Leveringsmetoder

Vi tilbyr dessverre ikke til adresser utenfor Norges fastland.

Som kunde hos oss, istedenfor å få din ordre sendt hjem som en servicepakke via Posten/Bring, kan du benytte deg av muligheten, å hente ordren din i vår butikk, uten tillegg i prisen: 

Hente i butikk – Olav Kyrresgate 11, 5014 Bergen. Tlf: 55326040 

Når ordren din er klar til å hentes i vår butikk, vil du som vår kunde, få en bekreftelse per sms/mail, om at din ordre er klar for henting, vennligst oppgi navn når du henter pakken. Merk ordrebekreftelsen er ikke gyldig for uthenting av pakker, og fungerer kun som en oppsummering av ditt kjøp.

Bestillinger lagt etter kl.14.00 på fredager behandles normalt mandager. Vi gjør oppmerksom på at bestillinger som ikke er hentet innen 14 dager, går tilbake i Vrimmels eie.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt 3-5 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos Posten/Bring.

Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, dermed kan det være lurt å sjekke søppelposten.

Reklamasjon

Hvis det er en feil med varen, har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet er unormalt mye brukt eller vasket feil.

Ved reklamasjon sender du e-post til oss på reklamasjon@habitt.no slik at vi kan sende deg reklamasjonsskjema. Vi dekker returkostnadene ved reklamasjoner.

Angrerett, bytte og retur

Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Angrerettloven gjelder selv om varene er på salg eller tilbud.

Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må være på og varen sendes i retur i sin originale emballasje.

Kjøper dekker alt av retur kostnader ved tilbakesendelse av varen.

Du får en bekreftelse på mail så fort vi har mottatt og behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at behandling av retur kan ta opptil 14 dager

Angreretten gjelder ikke varer som av hygieniske årsaker ikke kan selges på nytt. Vi gjør dermed oppmerksom på at badetøy, strømpebukser, undertøy o.l ikke kan returneres/byttes.

Du som kunde er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar returen din. 

 

ADRESSE FOR RETUR:
Vrimmel, Habittgruppen AS
Olav Kyrresgate 11, 5014 Bergen
Mob: 91328903
Mail: aneyrja@vrimmel.com

 

Tilbakebetaling

Når vi har mottatt og behandlet din retur, får du en bekreftelse per mail. Hvis du hever hele kjøpet, vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottok din retur.

Ved kortbetaling vil pengene overføres til det betalingskortet du benyttet når du la inn bestillingen. Transaksjonen skjer gjennom Nets, og du vil se pengene tilbake på ditt betalingskort innen 10 dager.

Dersom du har benyttet faktura og leverer tilbake hele, eller deler av din ordre ber vi deg trekke fra varene du sender tilbake før du betaler din faktura for å slippe purregebyr. Fakturaen din blir automatisk oppdatert med det samme vi mottar din retur. Dersom forfallsdato utløper før returen er mottatt, må AfterPay kontaktes for å unngå eventuelle purregebyr. Har du allerede betalt fakturaen din, vil AfterPay kontakte deg for kontonummer slik at du får beløpet tilbakebetalt.

Personvern

Vi tar følgende forbehold:

Varen kan være utsolgt

Farger kan avvike fra virkeligheten

Skrivefeil

Avvik kan forekomme, da lageret vårt reguleres elektronisk og vi deler lager med butikk

 

Foretaksinformasjon 
Vrimmel, Habittgruppen AS 
Olav Kyrresgate 11, 5014 Bergen 
Org. nr. 981 459 644 
Tlf: 55 32 60 40
Mob: 91328903
Mail: aneyrja@vrimmel.com

HABITTGRUPPEN AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.